31 december - 2009

Va lite borta imorse, NU börjar 2009:s sista dag. Ska sova nu, sammanfattningen av året 2009 kommer imorn !

Ska upp tidigt för att gå på stan med Johanna, vet inte vad de va hon skulle köpa men de lät som något väldigt behövligt så hänger med ner. Sen ska sista dan bli perfekt och jag ska börja första dan på ett år - som jag ska göra till det bästa någonsin - med Johanna som är och har blivit under de här året en väldigt nära vän till mig, de allra bästa med 2009 är alltså att jag fått en sjukt underbar och snäll vän som ställer upp för mig jämt och jag för henne. Visst låter de gulligt, de ÄÄR gulligt x)

Haha godnatt ! <3


Shulululu

Kom precis hem från Julias kille, blev att träffa Madde förut och sen kom Julia också. Åkte ner till stan en sväng och sen träffade vi Alex oh åkte hem till honom. Men ja drog typ lika fort som ja kom dit, oj de där lät ju. Nä men va tvungen att dra hem. Lika bra de så ja kan fixa inför imorgon. Ska tvätta lite löshår och sådär :)

Nu ska jag ta de lungt ett tag, lägger in lite bilder från mitt 2009 senare annars gör ja de imorgon bitti. Men jag hör av mig senare. Nu blir de en fet kopp oboy som ja kan värma mig med. Efter tolvslaget imorn får de vara slut med sånt.

Pussohkram skumbanan.

no rubrik

Nu blir de att dra sig ner mot stan för att träffa Julia och Madde, passar på att byta julklapp med Julia samtidigt. Spännande ohse vad man fååår.

Återkommer senare, puuussinuss :D
RSS 2.0