two weeks left

De är 2 veckor kvar tills skolan börjar, jag hatar det men älskar det endå på samma gång, de innerbär hemflyttning från landet, ska bli sååå skönt ! Men jag måste träffa lisa sen i höst och vinter också annars kommer jag ...dö ? Men iaf, jag har tappat enormt mycket läsare vilket jag förstår men snälla kom tillbaka när skolan börjar för då så kommer de komma mer inlägg jag lovar, usch vad jag saknar bloggen när jag är där ute, har tyvärr inget trådlöst internet ju ! :( Men de ska jag tjata till mig tills nästa sommar, då kanske jag är hemma lite mer också.
it's a good dayJag träffade Johanna idag för första gången på typ 4 veckor, hemskt ! Hemskt att inte få ha träffats på skiiit länge, men nu är hon hemma från sin språkresa i england och alla franska bögar. Självklart gick vi till waynes typ de första vi gjorde och jag fick i mig sommarens första karamell latte, muuums ! Tack Johanna :) Sen promenerade vi hem till henne där hon visade lite vad hon köpt i england, ungefär 250 (ironi) handväskor man skulle kunna döda för oh lite annat smått oh gott. Sen satte vi oss framför scrubs ett tag sen åkte jag hem. Kul oh träffa lite FOLK igen !


Ullispullis red

Hejsan svejsan, I'm alive as you can see ! Längesen sist nu och jag har tappat en jävla massa läsare, sånt jag får räkna med, suck ! Hela förra veckan bodde jag i stort sätt hos lisa i hennes stuga, jävligt kul oh mysigt. I fredags åt vi några stycken tacos där borta sen åkte jag hem med Ida hem till henne, hon kom oh hämtade mig. Sen sov jag där sen gick vi upp vid sex och åkte till ullared. Första gången jag var där och de va skit kul oh inte alls så dåligt som en del påstår, kom hem med:
- Väska
- Jeans
- Shorta
- Skor
- Nagellack, nagelfil, nageldekorationer, lösnaglar
- Bh
- Sport-Bh
- 3 trosor
- 2 Tights

Så jag är skit nöjd, men jag orkar inte ta bild påt och hälften är kvar på landet, kanske blir en bild på mig med lite kläder på sen när jag har duschat ohsådär. De var väll allt för stunden, kan bjussa på lite bilder snart kanske, puuuss :)
RSS 2.0