inte mycket att hurra för

Hejhej. Idag är det måndag, imorgon är det tisdag och 1 december. Ingen julkänsla har nått mig än trots att det bara är en månad kvar till julafton, adventsstakarna är uppsatta och ger en extrem mysfaktor i alla rum i huset och jag har drucket julmust och glögg i mängder... Varför ska det vara så svårt att få känna den där mysiga julkänslan, varför kan det inte komma några centimeter snö och varför, varför ska det bara regna-vara dimmigt-och allmänt tråkigt ute.

Aja, mitt i alla frågor sitter jag nu och ska börja på mitt alldeles för försenade so arbete, med en påse godis snören med jordgubbssmak och ett glas must. Hihi, snören har varit min favorit så länge ja kan minnas. Det är religon jag ska skriva om, men jag sitter hellre här och äter godis med Peter Jöbacks julmusik i bakgrunden, det låter ju mycket mysigare eller vad säger ni? :)


vill ha sommar!

Tycker ni att det känns som jultider ? Just nu längtar jag bara till sommarlovet, gud va skönt att slippa kalla fötter, en massa stora och jobbiga kläder och skolaaan. Vakna sent, dra på sig bikinin och bara gå bort till badbryggan på landet och dyka i. Så jävla skönt, eller att kunna ta cykeln eller gå till kompisar istället för att passa en massa busstider hela tiden, åååh, de finns inge bättre än sommarn !


Oj shit, kolla va brun ja va, gentimot nu, nu skulle ja inte synas om ja
la mig ner i snön (den som inte existerar), och kolla håret som var helt
vitt av solen, nu känns de nästan brunt .... och utväxten börja komma
nu med. Jag har aldrig färgat, har slingat blonda slingor en gång när
jag precis köpt mitt löshår typ (ett år sedan) och endå blir de utväxt på
vintern för att de solblekta växer bort, fan va fult det blir!


Första advent

Okej det är helt sjukt vad tiden går fort, det är första advent och snart är jullov, sååå sköönt !

Men ja, i fredags, var jag med Johanna. Blev en runda på stan, hittade inget. Sen blev det en runda ner till strömmen och runt lite där nere. Har några bilder på min dåliga kamera men de va inget intressant så jag skiter i att lägga upp dem. Senare fram mot kvällen gick vi hem till henne men jag var jätte trött, på dåligt humör och kände mig jätte konstig så jag gick hem. Japp, jag missade bussen så blev en promenix hemåt igen, helt lonley i mörkret, mys.

Igår blev det att sova lääänge, sen ner till stan och möta Madde och Julia. Jag hittade en tröja, jätte fin, från gina. Sen åkte vi till klocket så att de fick äta sen tillbaka till stan, sen träffade vi Adde på donken lite senare och blablabla... sen åkte vi typ sjutti spårvagnar fram och tillbaka, jäääätte kuuul lördag xd Nej men de va faktiskt jävligt kul, man va ju med de bästa!

Och jusste, i stan har de lagt in typ fejk snö mitt i stan där man kan..ah ja vet inte, en del har snöbollskrig, en del klättrar upp och leker och en del fotar. Sen var de några bla***r som stod och fotade där, de hade antagligen aldrig sett snö förut eller så tyckte de väll att de va ett mirakel att de hade snöat lite på ett och samma ställe mitt i stan. Haha men iaf, jag älskar att härmas så ja stod några meter ifrån och fjantade mig om att jag också ville vara med på kort, sen kommer de såklart fram till oss och frågar om vi ville ställa upp på en bild, snälla som vi är ställde vi upp. Haha de va inte liiite kul.

Men ah, nu är de sönda, första advent. De firar jag och min vän bengt med ett glas julmust så här på morgonen (notera att klockan råkar ha blivit över ett), blir snart att laga lite mat för jag vägrar ära frulle såhär dags, smakar ju bajs!


Tröjan jag inhandlade igår, jag är inte säker på om
jag valde rätt färg på hemsidan närjag tog bilden.

www.ginatricot.se
RSS 2.0