helluuu

Vill bara visa att jag lever, dock med läxor upp över öronen så ja skriver inte så mycket men ja uppdaterar och tar igen till helgen. Ska träffa Johanna då igen och kanske sova där så då måste de bli bilder. Ska ta lite fina höst bilder då också tänkte jag till våra bloggar, blir skit nice :)

Kom nyss hem från stan, drog dit med madde ett tag efter skolan. Vi två är kanske inte de personerna som alltid klickat eller vad man ska säga men vi blir äldre och nu funkar de mycket bättre än förut. Jävligt glad för det :) Sitter nu med kaffe koppen i högsta hugg, ja min latte är slut och lika bra att inte köpa ett nytt paket för jag börjar bli beroende. Japp nu har man blivit koffein beroende eller vad de heter, inte bra men de spelar inte så stor roll, haha man lever bara en gång. Eller vad säger du Johanna xd

Nu ska jag plugga lite No, har förhör imorgon inför provet nästa vecka så lika bra att sattsa allt nu. Puss på er mina bästa !random pic - muuums ;) haha skapligt långa fake naglar, i helgen
får jag gelénaglar i födelsedags present av bästa johanna :) <3


kanske blir en paus

Har inte tid att blogga nu funderar på en bloggpaus, om jag inte skriver på ett tag så ah tar jag en sån annars kanske ja hör av mig imorgon... xoxo.


Gästbloggarn häääär !

hallådär, gästbloggarn johanna häär! :) mitt debutblogginlägg wohooo!
ska snart börja skriva egen blogg så de är bare oh börja vänja sig hihihih :D jaa, vafan finns de oh skriva,
jag och fia har precis sminkat varanda och det blev skitsnyggt, vi tog också massa fjortispics, de va längesedan jag var fjortis så det var roligt att "fjortisa av mig" lite, och de är dom enda bilderna på våra sminkningar,  hrm, får se om jag lyckas övertala fia att lägga ut en(a)
ikväll ska fia sova här somsagt och de ska bli sköjj (y) vi ska snart tvätta av sminket och göra något lugnare. kanske kolla film, ps i love you eller the holiday tycker jag :) äh vi får se !  snart så kommer er kära gästbloggerska tillbaka och gör reklam för sin egna blogg, just nu finns de bara en paintfixad header och ett inlägg som säger välkommen, hihi men ska be fia fixa header åt mej och jag ska lära mig lite blogg grejer hihi, hare bra!
RSS 2.0