31e juli 2010

Åker hem imorn eller på måndag så då blir de vanlig uppdatering...förhoppningsvis. För tillfället äre onyttigheter och tillräckligt bra radio musik som gäller. Lisa åker hem ikväll till hennes vänner i viken, till alla bönder. Kul, jag duger inte längre tydligen. Naevars men jag får väll dricka b-latte på bryggarn med en bok i handen och fråga mig själv varför hon lämnar mig, haha nää skoja men jag får ta hand om min mamma som fortförande har ett pakiterat ben och en hund som är full med festingar men lycklig endå.

Puss puuuuss.

28e juli 2010

Hejsan. Ville bara säga hejsan typ. Lisa har med sin data ut så jag tänkte ta slut på hennes batteri här nudå! Vi sola ett tag i förmiddags, jävligt skönt. Sen bada vi lite men de är fan 16/17 grader så jag höll på att dö. Sen har vi nördat monopol bara för att vara extra mobbade. Och sen även bad i regnet, nu blire nog ett dopp till och sen ska vi nog värma lite te och krypa upp i filtar och läsa eller något annat kärringaktigt.

Vi hörs ! ;)

27e juli 2010

Hejhej. Drog mig upp runt 13.00 tiden från sängen och fixade mig i turbofart. Sen gled jag ner mot stan med Johanna för att köpa en tröja, iaf kolla på den. Och självklart köpte jag den ju tillslut med, nöjd som vanligt :)

Snart bär det av mot landet, hoppas innerligt att Lisa tar sig ut, annars dränker jag mig där ute. Och vad säger vi om vädret föresten ? Nu kan de ju fortsätta vara såhär underbart sommaren ut, snäääälla !


Gina 199 kr. Jag ville ha den vita men den syntes inte till nere på stan och den här är nog bättre för mig i höst. Jag blir ju likblek i ansiktet så om jag inte vill se ut som ett spöke så vore nog inte den vita något för mig, men som sakt jag är nöjd ;)RSS 2.0