30e juni 2010

Hej halå! Ännu en varm dag och jag åker äntligen ut till landet igen. 22 grader i vattnet, fyfan va underbart! Lisa kommer nog hit snart så åker vi bara och handlar sen åker vi ut. Jag ska bo i vattnet idag. Det här är första gången det är varmt i år tror jag så jag är överlycklig. Jag skiter i om jag få ryggskott jag ska åka wakeboard också, mohaha :)

Jag kanske inte kommer hem förens på söndag eller så är jag kvar ännu längre om vädret tillåter så det blir nog ingen bloggning på ett tag men ni kan ju kika in och kolla. Jag vet inte om fisen (lisa) tar med sig sitt trådlösa ut men vi får se. Nu LOVAR jag iaf att ta bilder, lovar !! Fan jag har ju en kamera och den måste ju användas !

Ha det super skönt nu i sommar värmen så hörs vi om ett par dagar!


Såhär grym kommer jag vara i slutet av sommaren ! *host*


Min dag i inga bilder

Åkte ner med Lisa till stan, gick runt där ett tag och dega. Jag hittade ett linne jag testat tidigar på monki för bara 90 spänn nu på rean, bra inköp och det är världens skönaste linne kan jag lova. Alla i hela norrköping har det typ men endå. Efter att vi varit på stan ett tag skjutsade jag ner Fisen till rececentrum och sen cyklade jag vidare till Julia för att prata lite med henne. Trevligt trevligt. Sen åkte jag vidare till mormor och lånade toaletten..bara.. Nej men jag stannade självklart och tömde hennes frys på glass som vanligt, mumma :) Trevligt att träffa henne och morfar ocksååå. Dom har varit i tallin, mucho nice. Jag vill med dit och handla sprit...skoja....eller. Sen åkte jag hem igen och nu sitter jag här och blev väldigt sugen på glass när jag nämnde det i bloggen. Ska ta den där äckliga som pappa köpte men som inte var alls så äcklig som jag trodde men jag säger att den är äcklig endå. Ni fattar vad jag menar, skulle jag säga att den var god skulle den försvinna så fort liksom.

Men nu ska jag..a ta glass så ni får ha det så bra.


Nice. Vill köpa ett i vitt och svart också men jag får inga pengar förens den 20e. Träligt!
Visst var det fint Johanna !? 8-)

29e juni 2010

Tisdag den 29e och snart är det redan juli, hemskt vad fort tiden går och jag har knappt gjort något på lovet. Idag ska jag träffa Lisa och kanske Julia, fårse om vi kan ta oss till en sjö eller något. Hur som helst så måste jag gå och duscha nu ville bara uppdatera lite och säga att jag inte prioriterar datan för en gångs skull. Det är ju trotts allt 26 grader i skuggan.

Ha en bra dag, jag lovar inga bilder så kanske de dyker upp några iaf, haha.
RSS 2.0