vote for me

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Haha, alla bloggar gör ju dessa nu oh var bara tvungen att testa för skojs skull liksom. Testade med första bästa bild bland mina foton från sommaren och de blev ju...*host*.  Haha ae jag vet inte om jag skulle vilja gå runt med en orange blomma oh massa gröna blad men den är ju typ...unik, antagligen x) Nej men rösta på mig om ni skulle kunna tänka er att gå runt i en.... regnskog, huhu.

Puuuussen

jag lever

Jätte dålig update jag vet men har inte orkat, haft någon lust eller tid till att blogga. Men imorgon är det trosdag och efterskolan går jag på lov så då ska jag uppdatera så mycket som möjligt hela veckan. Firar ni påsk eller ser ni det mer bara som ett lov ? Jag har firat så länge jag kan minnas, alltså ätit påskmiddag hos mormor oh morfar ohsådär men inte mer än så. I år blir det annorlunda. Jonas (bror) kommer hem på fredag så ska spendera helgen hemma oh vara i hans närhet så mycket som möjligt, saknade bror du anar inte vilka tuffa månader de varit utan dig. 2 dagar efter nyår åkte han oh jag har snackat med honom i telefonen kanske 3-4 ggr totalt.... HEMSKT ! Så de ska bli jätte kul att få se honom igen, ska krama sönder honom på flygplatsen, höhö.

Nää nu ska jag fixa mitt kaffe, ta lite vatten och 2 panodil zapp och sen plugga NO, somnade i soffan förut och ingen väckte mig utan de såg på tv medans jag låg brevid och snarka typ, de gjorde mig arg !

Aja, I'll be back ! ;)

NU JÄVLAR !!

Nu känner jag mig fruktansvärt taggad här, nu gäller det att ta tag i allt jag bestämmer mig för. Jag återkommer när jag har tid. Hoppas på lika mycket entusiasm då !!RSS 2.0