31e oktober 2010

Heej :) Idag blir de att ta sig ut till Lisa i butbro och så sover ja kvar där inatt. Blir nog en myskväll med mycket snack och lite verkstad, kan garanterat säga att de blir en soffliggar-dag ;)

Men jag kanske uppdaterar där utifrån om jag orkar/har lust, vi får se. Puss på er annars så hörs vi imorn, då blire att träffa julia tror jag :)


Eler så blire en crazy fotokväll..eller varför inte lite fina höstbilder ute på vischan ;)


Härlig kväll med härligt folk !


Hejheej ! :) Guuud va skönt de är med lov, man kan bara gå omkring helt lugn och ja känner ingen stress i kroppen längre eller ångest för läxor osv, as skönt :)

Har bara tagit de lungt hemma idag men runt 20.00 tiden drog jag mig till ektorp för att träffa Sofia, mickis, jonas och oscar. Hängde med dem ett tag men fram mot halv elva tiden drog nästan alla så då vare bara ja och jonas kvar. Gick och snacka ett tag, trevligt trevligt! Sen träffade vi Bakke och så satt vi ute och snacka typ hela kvällen om allt möjligt ! Träffa jonna helt plötsligt också :)

Haha typ vid tolv får man ett härligt samtal av en full bror som skulle förklara för jonas och bakke att de inte får stöta på mig bl.a., hahaha, fan va vi garva xd

Aja, tog 1.05 bussen från ektorp och självklart, som alla andra gånger man tar 119s nattbuss så ska de gå på ett gäng fulla grabbar som ska skrika i hela bussen, samma sak sist! Åååh va trött man blir på de, de är kul i början men inte när de har skrikit enda tills man ska gå av -.- Och de obligatoriska ragget får man ju självklart också på dessa jävla nattbussar.

Haha ae men de har varit en riktigt chill och mysig kväll men efter en lugn helg nu så är man sugen på lite party party, ska bli kul att åka hem till anna i nyköping på tisdag och släppa loss lite :D

Puss o godnatt <3


Saknar världens bästa klass ! :(

30e oktober 2010

Gud va skönt de var att gå o lägga sig igår, tidigt också ! Och så fick man sova ut tillräckligt mycket idag iaf innan mamma släppte in en rocky som hoppa upp i sängen och som vanligt ställde sig och kraffsa efter mina fossingar, haha tar man fram en stortå under täcket blir han helt till sig oh börjar bita, äckelhund xd

Idag kaaanske jag ska träffa Julia om hon inte är ap trött, annars får vi se vad som händer.RSS 2.0