skollat rådjur

Ska hjälpa mamma med att laga köttfärspaj och de är första gången för oss båda, de kan inte gå annat än fel. På köpet får vi en väldigt väääldigt leksugen schäfer och så går vi och stressar/retar upp varandra. Not good!

Ikväll blir de idol mys med familjen. Jonas åkte nyss med skolan till fjällen så vi är bara 4 ikväll, okej 5 om man räknar med den fyrbens drivna hyper doggen där inne som likt ett skollat rådjur hoppar efter bollen inne i vardagsrummet. Han böjer ryggen och skuttar fram och efter som att han har tratt på sig så ser han inte när de är dags att väja för balkongdörren. Haha idiot.

Sen vid 21.00 äre ju dags för kenzatyra-show. VAD ja har längtat ! :)


30e september 2010

Hade bara två lektioner idag sen var de planerardag för lärarna så fick gå hem typ tio över elva. Jävligt skönt! Har sett på beck sedan dess typ, eller jag var och handlade en halsduk lite snabbt förut men annars har jag bara legat hemma och segat hela dagen.

Hittade skinnjackan jag vill ha, 499 spänn. Funderar på (om den passar såklart, testade den aldrig) om jag ska långa pengar av bror min tills nästa månad och köpa den nu medans den finns klar. De var ju mest en "inne"-jacka. Men fasen va sniiiigg :)

De här har jag inhandlat på sista tiden men inte pallat visa tidigare.


Mina sjukt sköna kängor från skopunkten: 499 kr

gina 199 kr. Invigdes idag faktiskt, redan hål i den ena fickan. Men super mysig!

Halsduken jag köpte förut. Gina 149 kr. Ville ha den vinröda men den var slut, olivgrön funkar ju med

Och en helsvart lång stickad tröja utan knappar eller något från hm för 199 tror jag. Finns inte på hemsidan.


De var allt, ja mår inte så bra så är lite tråkig, men vi hörs med roligare uppdatering sen kanske.

I want you - I want you so bad

Du tog mig med storm straight away. Ja vill se dig, ta på dig, bära dig - ja vill bära dig stolt !

Ja är galet kär i den där fransjackan från hm men den finns inte på hemsidan, inte ens under kategorin "i butik nu". Jag får lite smått abstinens här. Gaaah, den är så sjukt jävla underbart snygg och känns så jävla rätt på nått vis. Ja fäller en tår, i väntan på dig !


Bild tagen från: http://dollyblond.se
RSS 2.0