I miss my blogg !

Åååååh vad jag har saknat att blogga, det blev längre än vad jag hade trott på landet. Pappa har semester och mamma är sjukskriven för hon har ont i ryggen så vi har "flyttat ut" dit nu, eller ja typ.

Helgen och veckan har varit helt jävla underbar, bilder oh allt kommer senare nu ska jag ut och bada i 23 grader, puuuuuss ! <3

oh susie

Sitter med flätor i hela håret och ser ut som hej-kom-oh-hjälp och lyssnar på den här gamla låten, vad är de för fel på mig ? Såg på " I taket lyser stjärnorna " igår på youtube, hela filmen är uppdelad i 9 delar där i skapligt bra kvalité. Sorlig men bra film, de va därför jag började lyssna på den här nu ;)  

Sol oh bad igen - nu är jag brun !

De blev Erica igår med, riktigt trevligt, hehe ! Vi började med att ta oss till Eneby centrum med bara en varsin sko, Erica är lite smått dum i huvet och tänker skita i sina skor, efter kanske 50 meter får hon ena min sko så gick vi så till Ica eller vad det är och tillbaka, fan va ont vi hade i fötterna sen alltså, vi är en aning störda ! Sen tog vi på oss bikinin och satte oss och drack lite cola, (vi hade aldrig offrat oss så som vi gjorde utan skor oh allt om de inte vore för en iskall cola !!!), sen badade vi och solade typ hela dagen, riktigt mys !  

Jag har fortf inte fått bilderna från Erica, men dom kommer i hope ! RSS 2.0