Changed plans

Blir att vara i norrköping hela lovet, kan väll va skönt de med. Träffa lite folk här jag inte träffat på ett tag. Blir nog bra, nu ska jag fortsätta städa här så de blir av. Fan va värdelös jag är på att hålla saker. Sen ska jag dra en till h.p film, why not liksom ;)
-
(angiiie, jag stannar hos dig gummsilumsi ♥)

Tradera eller blocket?

Jag har på tok för många kläder för mitt eget bästa känner jag när min "häst" är överfull samt min gigantiska garderob och skrivbordsstol, då är det dags att ge sig. Tyävrr är det ju så att många kläder bara hänger där och de kommer fortsätta göra det. Man tänker att man ska använda dem någon gång, något tillfälle kommer nog eller den här ska jag har när jag gått ner några kilon o blablabla. Jag kommer inte använde plagget och när jag tappat kilon är det roligare att köpa något nytt. Och jag vill inte kasta kläderna så vilket är bäst, blocket eller tradera ?

Julmust, kyla och fina vänner

Jag har mitt älskade höstlov och planerna är att få rummet städat, läxor gjorda och träffa härligt folk. Och självklart, passa på att festa lite medans man kan. På torsdag åker troligtvis jag och lisa till nyköping för att bland annat fira min älskade Anna som fyller 17 och hänga med härligt folk. Men nu ska jag göra mitt rum gångbart så vi får se när jag hör av mig igen, vet att jag är värdelös på att blogga men de får vara så för några dagar nu. Ha ett skönt lov ni som går i skolan, de ska jag se till att ha iaf !
Har förövrigt haft en skön helg med lisa och min favorit grabb harry p. ;)RSS 2.0