Första riktiga skoldagen

Blev det inte onödigt många inlägg igår eller, tecken på att jag inte hade något liv, jaa ! Sitter hema hos min kära homie Johanna nu som jag träffade för första gången idag på över en vecka, va så sjuukt kul att ses igen. Därimot var de inte lika kul med vanliga lektioner i skolan. Men de var mest genomgångar om vad vi ska göra den här terinen och så, förutom i spanska, SÅKLART. Där började vi jobba på direkten... Aja nog snackat om skolan jag är redan trött på skiten, inte nog med att jag kom försent till min svenska lektion idag också, ovanligt.

Nej nu ska jag vara lite social mot Johanna innan hon åker till sin träning sen ska jag nog hem och plocka undan lite sen ska jag lägga mig i ett bad I think. Så skönt.

Hihi blev en latte på waynes förut btw, fan vilken tur jag har som har Johanna hon tycker iaf om det :)

Jag måste dit någon gång innan jag dör !

Godnatt

De är många som vill se bilderna från gotland så jag tänkte göra en video med dem eller en slideshow eller något för jag orkar inte lägga in alla en och en, vad tycker ni ?

Nu är klockan kvart över 10 så jag måste ta fram alla saker tills imorgon annars kommer jag försent, och de skulle ju se bra ut...

Puss vi hörs imorn efter att jag varit på stan med Johanna tror jag.


gillar bilden samtidigt som jag hatar den.. ?


när jag går i mina gyllene skoor

Då har den här söndagen gått också och kommer aldrig mer tillbaka. Haha oj vad tragiskt de där lät. Nej men jag köpte ju nya träningsskor förut, då slog mig tanken om att skolan börjar ju imorn, likaså idrotten som vi har en timme om dagen. Jag brukar oftast klaga på de men jag har ju värta chansen att få må bra och verkligen vara nöjd med min kropp, varför tar jag den inte ? I år ska jag träna hårdare på lektionerna och försöka ge allt. Kanske kan gå ut med ett MVG i slutbetyg då, who know's ? ;) Men ska man lyckas måste man ju ha ett par skor som passar. Here's the new pair :)Inte dem snyggaste men jävligt sköna för att kosta under tusen lappen,
tack mormor för att du la ut lite money så länge :)
RSS 2.0