Lång helg, lång resumé

Haha ja jag vet lisa, extremt dålig update från min del ! Men de blev lite värre än jag trott när jag kom hem efter en pluggfri helg i nypan. (Som för övrigt var hur underbart jävla awesome som helst !) Men nu fick jag en sån där käftsmäll igen som kommer med allt jämnare mellanrum här känner jag.
Men happy times nurå !

I fredags var vi framme i nyköping runt 21.00 någon gång tror jag och eftersom att folk stått och väntat på oss (vi skulle hålla festen i annas pojkväns lägenhet) så blev de att dra igång på dirren. Men de vart sjukt lyckat och ja träffade extremt härligt folk. De va musik, de va vinpimpling, de va trängsel på balkongen och härliga konversationer med mycket skratt. Härlig chillfest typ ;)

Dagen efter (lördags) vaknade vi upp till en lägenhet gjord av glas och burkar typ, hehe nae men de var disk överallt. Annas pöjk åkte till jobbet och vi hamnade ute i solen runt två tiden med 2 feta pizzor på väg mot robins lägenhet igen så de fick bli de bästa bakis käket på en balkong med en "stekande" vårsol rakt på oss. Kanske inte var de bästa alla gånger då jag åkt på min första riktiga bakfylla med sprängande huvudvärk o hela köret. Som om kroppen hatade mig för kvällen innan och skrek "right back at ya!!". Men ja tyckte mest att de va ironiskt vartefter då anna bestämde sig för att dra med mig på släktträff... hur tänkte hon då ?

"Men de är bättre om du hänger med och sitter där med mig istället för själv här i lägenheten, de kommer säkert max 10 pers, du har nog träffat hälften redan" sa anna innan hon skulle dra. Så jag fixat mig så gott jag kunde efter gårdagens bravader och hängde med några mil utanför nypan. 10 pers, ah tjena ! 26 st snarare så kommer jag in där, en blond liten östgöte som ingen känner, typ...

Hahaha men de va riktigt kul. Fick stå och darra ett tag men de lugnade ner sig efter en stund, ja skulle ju aldrig träffa folket mer så vad spelade de för roll ;) Vid 23 tiden kom robin och hämtade oss. Blev att röka lite vattenpipa på balkongen en stund sen slockna vi alla tre som stenar.

I söndags tog vi det lugnt, sen städade vi undan allt sen festen och runt fem tiden gick vi hem till anna och käka sen fick vi skjuts därifrån tillbaka till norrpan. Saknade norrpan och saknade hund, visar sig nu att jag hade inget att sakna till !!

Underbar helg iaf: Sol, sprit, cigg, härligt nytt folk och fina minnen. Längtar som ett as till sommaren nu asso !


snart hemma

Sjukt dålig update men har haft en sjukt härlig helg. Ångrar att jag inte tog med mig kameran så ni kunde, ta del av hur underbart man kan ha de här men jag får väll fortsätta med "de som händer i nypan, stannar i nypan ;) "

Nej men nu är de chilla gärnet som gäller för vid sju beger jag mig hemmåt igen, ska pussa sönder min hund !

Vi hörs när vi hörs !

Ny klippt

Hade mamma som kund i hud idag, gick bra faktiskt, lite ja behöver träna på bara. Direkt efter drog jag till frisören vid 12 och jag blev nöjd. Ovant när de är så kort bara men de tycker ingen annan så jag får väll lite på folket som ser mig oftare än jag själv. Sen blev det en tripp till stan med anna, köpte en mineral fondation som jag tror ska vara bra för min hud och nytt solpuder.

Nu är de kaffe och packning som står på listan sen drar jag mig mot nyköping och super arslet av mig....nae ja bah skoja, eller...


vill va bruun

PUSS !

// bild kommer väll någon dag sen på håret, inget särskillt.



RSS 2.0