Latest

Dagarna rullar på, värmen dödar mig som vanligt och huden har intagit samma färg som felix ketchup. Landet är och kommer förbli den bästa platsen under sommar perioden med sitt 18 gradiga, perfekt svalkande vatten, aldrig vindstilla och trevliga människor man växt upp med. Men staden lockar ändå hem mig så nu är jag hemma efter 3 dar på ön med Lisa. Försöker hinna umgås med så mycket folk som möjligt så idag fick det blir en fika på EH med Ida och en runda i butikerna. Jobbigt att hålla i pengarna när de finns så mycket man vill köpa. Blev en paus sallad sen iaf men sen ska resten av pengarna gå till helgen. Nästa destination blir Nyköping imorgon. Ska bli skönt att komma iväg igen, planerna är att festa, njuta av sommarn till max vid havet med en bärs och såklart umgås med lite saknat folk :)
Ingen av oss firade riktigt midsommar så vi tog igen de själva med nubbe o sill ;)
Så skulle nöten dansa runt den numer ruttna stången..lonley
Inte fan kan hon mata fåglar heller, idioten kasta en hel jävla tekaka i huvvet på en svan ?
mysigt !

Hejdå mumin

Hemma från Finland, från en vecka i världsklass med min finaste bästa vän ! Vi har sovit för mycket o för lite, ätit konstant, gått mysiga promenader i ett okänt muminland, druckit bärs o bastat, sett disney film o åkt sparkcykel, vägrat klippa hårtopparna oh sedan skaffat sidecut, åkt båt och betraktat den vackra skärgården med trevligheter och sällskap. Jag är nöjd över den här veckan och jag kommer sent glömma min första vistelse utomlands med bästa Ankipanki, the one and only ! ;)

Nu ska jag avnjuta amarullan ja köpte på båten ohsen krypa till kojs framför vampire diaries. bilder kommer så småningom.RSS 2.0