31e augusti 2010

Jag hatar känslan man får när man vaknar upp på morgonen och inser att man har försovit sig. När någon får komma in i rummet och väcka än och man bokstavligt talat kastar sig upp ur sängen och kollar på klockan; "Nej, inte nu igen. Varför ska jag alltid stänga av klockan i sömnen". Skriker jag alltid. Så sitter man där på säng kanten och darrar av kyla, överväger mellan att "vara sjuk" och stanna kvar i den varma sängen med det varma duntäcket och den fluffiga kudden eller att dra på sig något fort, hälla i sig frukost och dra borsten, tandborsten och mascaran på samma gång.

Då påminns jag om att jag har bara en lektion idag, de är hantverk uppe på VP och idag ska vi få våra allra bästa vänner som vi ska ha nu i 3 år vid vår sida så länge de inte går sönder. Och de heter sminkborstarna som sitter i ett fint litet sätt på sidan av höften....precis som de i affären har. Skulle kunna vara en as bra dröm men de är det inte, för jag valde ju att gå upp!

Vi hörs senare, idag kommer jag må bra ! :)


Morgondagens

Borde börja visa mina outfits igen tycker jag, jag gör ju inte de längre. Och imorgon har jag inte tid att blogga på morgonen....som alla andra mornar så därför gör jag såhär. Bara för att ja känner fört..


Såhär får det bli till morgondagen.

Jacka - new yorker
Tröja (ny) - gina tricot
Halsduk (ny) - vero moda
+ ett par tights under de här och svarta fake converse

Just glow

Efter att ha tagit en svängom med damsugaren, funnit ett par svarta converse i garderoben som varit borta hela sommaren samt letat fram lite andra skor, så är jag ganska trött. De är ju trotts allt söndag liksom. 

Så blire nu ett varmt bad, lite tända ljus, egoboost och dagens sjätte kopp vanilj te. Mysigt värre. Jag har knappt öppnat boken så bäst att jag börjar läsa för sen blir de säkert massa skönlitterära böcker i skolan som ska läsas. Minst 800 sidor ska vi ha läst den här terminen tror jag, skönt med lite böcker sen i höst kylan :)


Har hittat en ny hudvårds serie som funkar väldans bra för mina trasiga längder. 
Billigt och bra, balsamet tycks dock ta slut fort..  
RSS 2.0