Härlig kväll med härligt folk !


Hejheej ! :) Guuud va skönt de är med lov, man kan bara gå omkring helt lugn och ja känner ingen stress i kroppen längre eller ångest för läxor osv, as skönt :)

Har bara tagit de lungt hemma idag men runt 20.00 tiden drog jag mig till ektorp för att träffa Sofia, mickis, jonas och oscar. Hängde med dem ett tag men fram mot halv elva tiden drog nästan alla så då vare bara ja och jonas kvar. Gick och snacka ett tag, trevligt trevligt! Sen träffade vi Bakke och så satt vi ute och snacka typ hela kvällen om allt möjligt ! Träffa jonna helt plötsligt också :)

Haha typ vid tolv får man ett härligt samtal av en full bror som skulle förklara för jonas och bakke att de inte får stöta på mig bl.a., hahaha, fan va vi garva xd

Aja, tog 1.05 bussen från ektorp och självklart, som alla andra gånger man tar 119s nattbuss så ska de gå på ett gäng fulla grabbar som ska skrika i hela bussen, samma sak sist! Åååh va trött man blir på de, de är kul i början men inte när de har skrikit enda tills man ska gå av -.- Och de obligatoriska ragget får man ju självklart också på dessa jävla nattbussar.

Haha ae men de har varit en riktigt chill och mysig kväll men efter en lugn helg nu så är man sugen på lite party party, ska bli kul att åka hem till anna i nyköping på tisdag och släppa loss lite :D

Puss o godnatt <3


Saknar världens bästa klass ! :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0